Door alerte getuige inbrekers aangehouden

woensdag 3 mei 2017

Hoogeloon - Dinsdag 2 mei rond 20.55 uur hielden wij twee verdachten aan in Hoogeloon. Het gaat om een 27-jarige man uit Geldrop en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De twee werden op heterdaad betrapt bij een inbraak in een woning aan het Hofveld. Ze zijn de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Dinsdagavond kregen wij een melding van een alerte getuige dat er werd ingebroken bij de woning aan het Hofveld. Toen wij bij de woning kwamen gingen de twee er te voet vandoor. Zij konden in de omgeving van de woning aangehouden worden. De deur van de woning bleek open gebroken te zijn.

Bewoners weten zelf het beste als er iets niet pluis is in hun buurt. Een vreemd figuur die bij huizen naar binnen loert bijvoorbeeld. Of activiteiten bij een huis waarvan u weet dat de bewoners op vakantie zijn. Wanneer u dan 112 belt, kan de politie wellicht heel snel een inbraak voorkomen of een inbreker op heterdaad aanhouden zoals hier in Hoogeloon is gebeurd. Het bellen van 112 is bedoeld voor spoed. Dus niet alleen voor levensbedreigende situaties, maar zeker ook wanneer u getuige bent van een misdrijf of het voorbereiden van een inbraak of diefstal. Dus ook wanneer u een verdachte situatie signaleert waarbij de politie een misdrijf kan voorkómen. 

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veldhoven | 112 alarmeringen Veldhoven | Goedkoop Tanken in Veldhoven | Supermarkten in Veldhoven | Weerbericht Veldhoven