Getuigen gezocht in onderzoek naar zedenmisdrijf

zondag 24 september 2017

Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een zedenmisdrijf dat zaterdagochtend rond 6.30 uur werd gepleegd bij busstation Neckerspoel in Eindhoven. Een vrouw van 19 jaar werd daarvan het slachtoffer.

De vrouw liep tussen 6.00 en 6.30 uur vanuit het centrum van Eindhoven naar het station. Onderweg werd ze aangesproken door twee jongens die haar lastig begonnen te vallen. Ter hoogte van de calamiteitentrap bij de fietsenstalling zou de vrouw vervolgens slachtoffer zijn geworden van het zedenmisdrijf. De daders gingen er kort daarna vandoor. Het zou gaan om jongens van rond de 17 jaar oud. Ze waren mogelijk van buitenlandse afkomst.

Specialisten van de zedenpolitie onderzoeken de zaak, waarin onder meer gebruik wordt gemaakt van camerabeelden uit de omgeving van het station. Daarnaast wil de politie graag spreken met iedereen die meer weet of iets gezien heeft en dit nog niet heeft gedeeld. Bel voor tips met 0900-8844. Informatie kan ook worden doorgegeven via onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: zedenmisdrijf


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Veldhoven | 112 alarmeringen Veldhoven | Goedkoop Tanken in Veldhoven | Supermarkten in Veldhoven | Weerbericht Veldhoven